apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prešov ožije futbalom - Začína FRAGARIA CUP

Prešov ožije futbalom - Začína FRAGARIA CUP Viktor Zamborský

Srdečne všetkých priaznivcov mládežníckeho futbalu pozývame na 21. ročník FRAGARIA CUP, ktorý sa tento rok uskutoční v Prešove v novom termíne od 23. do 27. augusta 2023.

FRAGARIA CUP si počas svojej existencie získal pevné miesto v kalendári futbalových turnajov pre mládež v celej Európe. Stal sa jedným z najväčších a najobľúbenejších podujatí svojho druhu. Napriek dvojročnej prestávke sa na tomto turnaji zúčastnilo až 84 000 účastníkov, z toho viac ako 67 000 hráčov a hráčok z celkovo 3 456 tímov z 29 krajín Európy a Ázie.

Turnaj sa bude konať od 24. do 27. augusta 2023 každý deň medzi 8:00 a 18:00 hodinou na siedmich prírodných trávnatých ihriskách a na 2 umelých trávnikoch v rámci 4 SPORT Areálu na Sídlisku III.

Mladí futbalisti budú súťažiť o víťazstvo v šiestich chlapčenských kategóriách (vo veku 7 - 12 rokov) a jednej dievčenskej kategórii (vo veku 15 rokov a mladšie).

Všetky zápasy mladých futbalistov sa odohrajú na ihriskách v rámci 4 SPORT Areálu, kde bude aj umiestnené CALL CENTRE. Tu budú účastníkom a návštevníkom turnaja poskytované všetky dôležité informácie, vrátane online výsledkov a časového harmonogramu zápasov. Počas celej doby trvania turnaja bude k dispozícii aj "FUN ZONE" s občerstvením, workshopy pre účastníkov a rôznymi atrakciami pre všetkých návštevníkov turnaja.

Slávnostné vyhlásenie víťazov vo všetkých vekových kategóriách sa uskutoční v nedeľu 27. augusta 2023 približne o 16:00 hodine v priestoroch 4 SPORT Areálu.

Okrem medailí, diplomov a pohárov čakajú víťazov aj vecné ceny vo všetkých vekových kategóriách. Všetky zúčastnené tímy si na pamiatku odnesú Certifikát účasti na FRAGARIA CUP 2023.

Momentálne je medzi prihlásenými tímy z 9 rôznych štátov vrátane Alžírska, Azerbajdžanu, Malty, Litvy, Lotyšska, Poľska, Rumunska, Ukrajiny a Slovenska.

Všetky informácie, vrátane bulletinu, aktuálneho zoznamu prihlásených tímov, prihlášok a technických podmienok účasti na turnaji, ako aj história účastníkov a fotodokumentácia z minulých ročníkov, sú k dispozícii na webovej stránke www.fragariacup.4sport.sk.

Podujatie je realizované pod záštitou primátora mesta Prešov Františka Oľhu. Organizáciu FRAGARIA CUP zabezpečuje spoločnosť 4 SPORT s.r.o. v spolupráci s REDEA Consulting s.r.o. a občianskym združením "Naša komunita", s podporou mesta Prešov a Prešovského samosprávneho kraja.

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.