apríl 20, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

K dispozícii tisíc jednodávkových vakcín

K dispozícii tisíc jednodávkových vakcín Radomír Kreheľ

PSK pokračuje v očkovaní v obchodných centrách

Bez registrácie na počkanie sa môžu aj tento víkend (8.8.) zaočkovať záujemcovia v prešovskom a popradskom obchodnom centre. Stačí, ak si so sebou vezmú občiansky a zdravotný preukaz.

Prešovský samosprávny kraj (PSK) pokračuje v očkovaní v nákupných centrách. Najbližší víkend (nedeľu 8.8.) bude opäť očkovať v obchodnom centre Eperia Shopping Mall na sídlisku Sekčov v Prešove a v popradskom obchodnom centre Max na Dlhých Honoch.

A to v čase od 10.00 hod. do 18.00 hod. bez nutnosti registrácie. Záujemcovia sa na mieste preukážu občianskym preukazom a kartou poistenca. Pre obe centrá má kraj pripravených po 500 jednodávkových vakcín Janssen od spoločnosti Johnson&Johnson.

V sobotu 7. augusta bude župa očkovať aj vo svojom veľkokapacitnom očkovacom centre (VKOC) v Poprade. A to v čase od 8.00 hod. do 16.00 hod. K dispozícii má 750 vakcín Pfizer/BioNTech.

Rovnakou vakcínou bude očkovať aj výjazdová očkovacia služba (VOS). V utorok 10. augusta preočkuje 120 ľudí v Novej Lesnej a vo štvrtok 12. augusta preočkuje druhou dávkou sto väzňov v Prešove a Sabinove.

Doteraz zaočkoval PSK prostredníctvom svojich VKOC a VOS takmer 190-tisíc ľudí. Uplynulý víkend (31.7. a 1.8.) pritom vyočkoval 5015 vakcín, z toho 894 vakcín podal záujemcom v obchodných centrách v Prešove a Poprade na počkanie, teda bez nutnosti registrácie.

Zdroj: Lea Heilová

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.