marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pripravte sa na jesenné a zimné choroby

Bardejovské kúpele-areál, Zdroj: PR Bardejovské kúpele-areál, Zdroj: PR

Posilnite si imunitu v Bardejovských Kúpeľoch

Blíži sa jeseň a čas tradičných ochorení dýchacích ciest. K riziku chrípky, angíny, či zápalu priedušiek sa tohto roku pridala už druhá vlna koronavírusu. Nečakajte, kým choroby udrú, urobte niečo pre svoje zdravie už teraz. Minimum toho čo môžete urobiť je posilniť imunitu. Osamote je to ťažšie a zložitejšie, ale pod dozorom odborných lekárov a stravovacích špecialistov a navyše v atraktívnom prostredí svetoznámych kúpeľov, to pôjde ľahšie. Bardejovské Kúpele pripravili na túto sezónu novinku – liečebný Pobyt na posilnenie imunity. Ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková k tomu hovorí: ,,Dvojtýždenný pobyt zahŕňa spolu 39 procedúr predpísaných lekárom a 3-krát denne stravovanie formou bufetov s pestrou stravou bohatou na vitamíny a minerály. K tomu je lekárske vstupné vyšetrenie a základná edukácia klienta, kontrolné a výstupné vyšetrenie. Počas pobytu má klient pohybové a kondičné cvičenia, edukáciu s fyzioterapeutom počas procedúr, klimatoterapiu kombinovanú s rehabilitáciou zameranou na dýchací systém a 1-krát počas pobytu poradenstvo u psychológa na odbúranie stresu. Medzi bonusy patria denné 3 hodinové vstupy do wellness spa s bazénovým a saunovým svetom, voľné vstupy do fitnes a na squash, tanečné zábavy a na medicínske a historické prednášky.“ Dodáva, že pobyt na posilnenie imunity je možné absolvovať v trvaní výlučne 14 dní /13nocí/, nie je možné absolvovať kratší pobyt. Na výber je ubytovanie od najluxusnejších izieb v štvorhviezdičkovom hoteli Alexander pre 1 osobu za 80 eur a noc v dvojposteľovej izbe, až po VILKY ETA, MARÍNA, EVA, BLANKA, SRNKA, MIGNON IVETA za 60 eur.

V novembri je cena nižšia o 5 EUR na osobu a noc v každej z ubytovacích kategórií.

Na výber sú i ďalšie liečebné a relaxačné pobyty

V Bardejovských Kúpeľoch je k dispozícii celá škála relaxačných i liečebných pobytov a k nim prechádzky nádherným parkom s vysokými stromami a historickými budovami, kúpanie sa vo wellness, k tomu masáže, minerálne kúpele, soľná jaskyňa a pitné kúry. Na výber sú izby od najluxusnejších v hoteloch Alexander, Ozón a Astória, až po vilky. Každý si môže vybrať ubytovanie podľa svojich finančných možností.

Najvyššiu úroveň predstavujú exclusive izby hotela a plná penzia vo vlajkovej lodi Bardejovských Kúpeľov - luxusnom štvorhviezdičkovom kongresovom hoteli Alexander. Ten je ideálnou voľbou pre relaxačné wellness pobyty, rodinnú dovolenku, konferencie, školenia a teambuildingové pobyty v atraktívnom kúpeľnom prostredí. Bardejovské Kúpele poskytujú nielen liečivú vodu, ale aj relax, wellness, pohodlie, zážitkovú gastronómiu, kvalitné liečebné procedúry, čistý vzduch a veľa času pre seba.

Aktuálna ponuka relaxačných pobytov (ceny platné od 14.9.2020)
Vitálne leto - víkendový pobyt. Cena od: 77.50€, cena platí do 20.12.020
Vitálne leto - pobyt počas týždňa. Cena od: 67.50€ cena platí do 20.12.020
Pobyt Wellness RELAX. Cena od: 68.00€
Beauty pobyt Elizabeth 2020. Cena od: 78.00€
Pobyt plný relaxu, krásy a starostlivosti na 2 noci s plnou penziou.
Ozdravný pobyt. Cena od: 51.00€
Min. 1 noc, v cene iba ubytovanie a strava, 3x denne pitná kúra a denne Wellness Spa
Pobyt pre deti MINI SPA. Cena od: 41.00€
Pobyt pre deti ( 3 -15 rokov), min. 1 noc, v cene ubytovanie, strava, denne Wellness Spa

Aktuálna ponuka liečebných pobytov
Pobyt Extra. Cena od: 71.00€
Liečebný pobyt pre náročných klientov, ktorí chcú absolvovať čo najväčší počet procedúr.
Zdravý chrbát 2020. Cena od: 68.00€
Liečebno - preventívny program ZDRAVÝ CHRBÁT, ktorý zahŕňa až 30 procedúr
Redukčný pobyt – Obezita. Cena od: 68.00€
Liečebno-preventívny program Obezita 2020
Pobyt Senior. Cena od: 56.00€
Cenovo najvýhodnejší pobyt pre klientov nad 60 rokov a držiteľov preukazu ZŤP!
Pobyt SENIOR Špeciál 2020. Cena od: 48.00€
Ceny platia pre jednu osobu a noc na pobyt s plnou penziou pre klientov od 60 rokov
Pobyt Štandard. Cena od: 61.00€
Klasický liečebný pobyt na min. 6 nocí, 3 procedúry/deň, denne vstup do Wellness Spa

Novinka: Pri kúpe pobytu priamo cez obchodné oddelenie Bardejovských kúpeľov, alebo cez hotel Alexander /telefonicky, mailom, online formulár/, dostane každý klient bezplatne zľavovú vernostnú kartu Regioncard Šariš - Bardejov, kde si počas pobytu môže uplatniť ďalšie zľavy a pri každom ďalšom pobyte zľavu 5% z pobytu. Platí to len pre pobyty v hoteli Alexander. Viac informácií na www.visitbardejov.sk

Viac informácií na: https://www.hotelalexander.sk/, www.kupele-bj.sk
Centrálne rezervačné oddelenie:
Tel.: 054/477 4450,4470,4500, E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Zdroj: PR

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.