apríl 30, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Výstava Záhrada - ABC Stavebníctva

ABC Stavebníctva-Záhrada: Podujatie pre nadšencov domova a prírody

17 – 19. apríla 2024 sa v Prešove uskutoční jedinečné podujatie, ktoré už tridsiatykrát spojí milovníkov stavebníctva, bývania a záhradníctva – ABC Stavebníctva-Záhrada, s podtitulom Šarišské trhy. Tento jubilejný ročník sa koná v mestskej športovej hale Tatran a ponúka návštevníkom pestrý program plný inšpirácie a noviniek.

Miesto konania tejto renomovanej udalosti, Tatran Handball Arena, sa opäť zmení na impozantnú výstavnú plochu, ktorá svojou atmosférou láka návštevníkov z celého regiónu. Očakáva sa, že tento rok bude ešte viac farebný a živý, pretože sa slávi už 30. výročie tohto podujatia, čo sľubuje ešte väčšiu rozmanitosť a dynamiku.

Počas výstavy,vo štvrtok 18.apríla od 15.hodiny sa uskutoční už tradičný 15 metrový Šarišský závin, ktorý upečú študenti Súkromnej školy Mladosť. V závine bude 30 žetónov, znamenajúcich 30 výhier.

Novinkou bude účasť ozbrojených síl SR, ktoré predstavia zaujímavú vojenskú techniku.

Stredobodom pozornosti budú samozrejme záhradníctvo a stavebníctvo. Milovníci kvetov, ovocných stromov a záhradnej architektúry sa môžu tešiť na rozsiahlu ponuku sadeníc, okrasných prvkov a záhradného nábytku. Vystavovatelia predstavia najnovšie trendy a technológie v oblasti záhradnej úpravy a bývania na čerstvom vzduchu.

V stavebnej časti výstavy sa zameriame na tému energetickej efektívnosti. Vystavovatelia ponúknu rady a tipy, ako efektívne znižovať spotrebu energií v domácnostiach. Návštevníci si budú môcť prezrieť nízkoenergetické zdroje, tepelné čerpadlá, fotovoltaické panely a ďalšie inovatívne technológie, ktoré prispievajú k udržateľnosti a šetrnosti voči životnému prostrediu.

Okrem toho nechýba ani bohatá ponuka stavebnej techniky a mechanizmov. Od bagrov až po malotraktory, návštevníci si budú môcť prezrieť široký sortiment strojov a zariadení, ktoré uľahčujú prácu v stavebnom a poľnohospodárskom sektore.

Čo môžete zažiť?

-rady od stavebných odborníkov a záhradkárov
-klasická tehla alebo niečo iné?
-Chcete si prenajať vysokozdvižnú plošinu alebo malé úžitkové auto iba na deň?
-Potrebujete vyčistiť strechu alebo fasádu?
-dom z keramických panelov
-potrebujete ochrániť majetok bezpečnostnými dverami?
-priesady jahôd alebo dozreté jahody
-máte problémy so zdravím-liečivé tinktúry

-chcete zistiť ako najlepšie využiť fotovoltiku, tepelné čerpadlo a solárne panely?
-aká je najvhodnejšia strešná krytina?
-máte záujem o úplné ľahké, ohybné elastické obklady?
-aká je najlacnejšia izolácia?
-kotol na drevo, biomasu, elektrinu, plyn?
-uprednostnite poctivých domácich producentov sadbových zemiakov, priesad paradajok, paprík. Kvety, stromčeky, orechy, hrozno, kiwi, goji

Nepotrebujete nič? Príďte si posedieť s priateľmi pri dobrom občerstvení.

18.apríla od 15.00 hod Šarišský závin- 15metrový koláč s 30 výhrami !

 

Každý deň dostane prvých sto návštevníkov darček!

Výstava ABC Stavebníctva-Záhrada: Šarišské trhy 2024 je ideálnym miestom pre všetkých, ktorí hľadajú inovatívne riešenia pre svoj domov či záhradu, ako aj pre tých, ktorí sa zaujímajú o novinky v oblasti stavebníctva a techniky. Tešíme sa na vašu návštevu!

Naposledy zmenené utorok, 09 apríl 2024 20:05
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.