apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jaromír Hanzlík pokrstil nový design

Deň otvorených dverí Vincentky prebehol úspešne

Redesing produktov a novú identitu značky predstavila akciová spoločnosť Vincentka počas Dňa otvorených dverí 28. 9. 2023 v Luhačoviciach. Ide o jeden z krokov, ako zlepšiť užívateľskú skúsenosť s produktmi a stať sa atraktívnou aj pre mladšiu generáciu zákazníkov.

Jaromír Hanzlík pokrstil nový design produktov Vincentky

Krstným otcom, ktorý pomohol design pokrstiť sa stal známy český herec Jaromír Hanzlík, pozvaný predsedom predstavenstva Janom Šumšalom.

 „Je to pre mňa naozaj veľká česť, že ma Šumšalovi požiadali, aby som prišiel pokrstiť nový dizajn ich produktov, pretože obaja páni majú môj veľký obdiv, za to čo dokázali vybudovať,“ povedal zúčastneným legendárny herec.

„My samozrejme ďakujeme pánovi Hanzlíkovi, že aj napriek nabitému programu naše pozvanie prijal, veľmi si to vážime. Za tých 25 rokov sme vyrobili vyše 100 miliónov fliaš Vincentky, čo je úctyhodné číslo a veríme, že aj s týmto novým dizajnom sa nám podarí obdobné množstvo dostať medzi našich verných zákazníkov,“ povedal J.Šumšal.



Pestrý program, záujem verejnosti
Pri príležitosti osláv 25. výročia od vzniku akciovej spoločnosti sa priaznivci prírodnej minerálnej vody Vincentka stretli vo štvrtok 28. 9. 2023 v Luhačoviciach na Dni otvorených dverí v priestoroch spoločnosti Vincentka, a.s. Organizátori prichystali bohatý program a návštevníci po celý deň mali možnosť prehliadky výrobných priestorov plniarne, ktorá bola sprevádzaná projekciou krátkeho dokumentu o histórii spoločnosti. Zároveň mohli ochutnať minerálnu vodu Vincentka, ako v neupravenej pôvodnej verzii, tak aj v odželeznenej, ktorej chuť zákazníci dobre poznajú z fľaše či plechovky. Pozreli si aj výstava chronologického vývoja fliaš, do ktorých sa Vincentka od roku 1820 plnila.



Akciu sprevádzal hudobný program v zložení Cimbalovej muziky Pajtáš, Dievčenského saxofónového orchestra Luhačovice a jazzovej skupiny JazzBook-Dixi Zlín. Pre návštevníkov bolo tiež zaistené občerstvenie v podobe údených Trampských cigar, ktoré na mieste pripravovali dobrovoľní hasiči z neďalekých Pozlovíc, špeciálneho piva s Vincentkou z miestneho pivovaru v Luhačoviciach a lahodnej kávy z luhačovickej pražiarne Jizba. Usporiadatelia nezabudli ani na najmenších účastníkov osláv. Deti si tak mohli užiť napríklad skákací hrad, maľovanie na tvár, vystúpenie Klaunov z Balónkova či zábavné plnenie úloh a hier, ktoré si pre nich prichystalo EÚ centrum Zlín.

Významný hráč na trhu
Vincentka, a.s. je významným hráčom na trhu s minerálnymi vodami nielen v Českej republike, ale aj v zahraničí. Spoločnosť stavila nielen na nový dizajn produktov, ale aj na inovácie v oblasti výroby a balenia tejto minerálnej vody z prírodného liečivého zdroja. Príkladom je vlaňajšia novinka - Vincentka v plechovke. Spoločnosť sa tiež aktívne podieľa na charitatívnych a sociálnych projektoch, ktoré pomáhajú a je tiež angažovaná v oblasti športu a zdravia. Vincentka je spoločensky zodpovednou firmou, ktorá je  hrdá na svoje dedičstvo a zároveň sa snaží udržať krok s dobou a reagovať na potreby zákazníkov.
    
Široké použitie Vincentky
Určená je alergikom, diabetikom, prieduškárom a odporúčaná na pitné a inhalačné kúry pri ochoreniach dýchacích ciest, hlasiviek, pri chorobách látkovej výmeny, vredovej chorobe žalúdka, dvanástorníka a ich pooperačných stavoch, pri vlečúcom sa zdurení pečene, diabetes melitus, chronickej pancreatitíde. Vincentka svojím obsahom a vyváženosťou minerálnych solí a prvkov umožňuje rozpúšťanie hlienov v dýchacích cestách, žalúdku a črevách. Kontraindikovaná je iba u ľudí so zlyhávajúcimi obličkami. Pomáha regenerovať vnútorné prostredie človeka po veľkých stratách potu (šport, ťažká fyzická práca, horúčkovité ochorenia) a upravuje metabolizmus po alkoholových excesoch. Jeden dúšok Vincentky postačí na uhradenie dennej dávky jódu, môže slúžiť k prevencii zubného kazu u detí (0, 25 l denne) a je vhodná ako prírodný doplnok výživy pre športovcov, deti, tehotné ženy a rekonvalescentov.

Viac informácií je na www.vincentka.cz

 

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.