apríl 19, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bude sa otvárať NOZU | bistro & coffee v Prešove

Menu s rukopisom Michala Konráda a hudba pod vedením DJ EKG.

Spoločnosť Fusion Group, ktorá prevádzkuje aj známu sieť úspešných podnikov The Cuba Libre Rum & Cigar House nielen na Slovensku, prichádza s ďalším výnimočným konceptom. NOZU | bistro & coffee s ázijskou kuchyňou môžu zákazníci navštíviť na východe Slovenska, priamo v najnovšom obchodnom centre Novum v Prešove.

Úspešný gastro koncept The Cuba Libre Rum & Cigar House s prevádzkami v Bratislave, v Prešove, Košiciach či Žiline, už aktuálne dopĺňa aj novinka v podobe moderného bistra. NOZU | bistro & coffee je štýlový koncept, ktorý vznikol začiatkom roka. Okrem trendov súčasnej gastronómie, ktoré prepája s moderným dizajnom a čerstvosťou surovín, stavia aj na kvalitnom servise a osobnom prístupe k zákazníkom. Koncept je postavený na unikátnych chutiach ázijskej kuchyne a špeciálnych jedlách, ktoré NOZU hrdo prezentuje ako svoje vlajkové lode. „Naše dlhoročné skúsenosti z gastronómie sme pretavili do otvorenia ďalšieho moderného bistra. Našim zámerom je vytvoriť pre našich klientov nielen miesto pre príjemné stretnutia. Chceme byť miestom, ktoré si budú naši zákazníci spájať s nezameniteľnou chuťou a atmosférou. Skrátka, máme ambíciu zanechať silnú stopu na gastro mape Slovenska,“ hovorí Róbert Biroš, ktorý je autorom konceptu NOZU | bistro & coffee.

Všetky svoje podniky spoločnosť otvára vo veľkom štýle, ten však kvôli protipandemickým opatreniam ešte donedávna nebol možný. Vzhľadom na zlepšujúcu sa situáciu však NOZU | bistro & coffee pripravil poriadny grand opening spojený s uvedením nového menu. „Pripravili sme večer, ktorý bude pre naše bistro jeho oficiálnym uvedením na trh. V spolupráci so skvelým šéfkuchárom Michalom Konrádom sme zostavili nové, kreatívne menu, ktoré bude zákazníkom v deň otvorenia aj sám servírovať. Okrem toho bude atmosféru bistra dotvárať DJ EKG. Chýbať nebudú ani barmani, ktorých drinky si budú môcť zákazníci vychutnať na našej terase pri západe slnka,“ dodáva Alexandra Vrábeľová, Marketing Manager spoločnosti Fusion Group.

Veľké otvorenie NOZU | bistro & coffee sa bude konať už vo štvrtok 24. júna o 18:30 hod. Medzi pozvanými hosťami bude aj úspešná slovenská influencerka Tatiana Žideková spolu s manželom Michalom Mravcom. Vstup pre verejnosť bude možný len na vstupenku, ktorú si zákazníci môžu zakúpiť buď priamo v prevádzke alebo telefonicky u manažéra bistra. Viac na www.nozu.sk.

Zdroj: pr

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.