marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Po prešovských cestách zo strany na stranu.

Prešovskí dopravní policajti obvinili včera z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 43 ročného muža z obce Lačnov, okr. Prešov.
Obvinený muž sadol pod vplyvom alkoholu na volant osobného auta jazdil s ním po prešovských cestách až do momentu, keď ho zastavila policajná hliadka. Policajtov na seba upútal svojou technikou jazdy, keď počas prejazdu ulicami prechádzal bezdôvodne z jedného jazdného pruhu do druhého jazdného pruhu, do protismeru a nepoužíval smerovky. Pri policajnej kontrole bol podrobený dychovej skúške na alkohol, výsledok bol 0,66 mg/l miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu. Policajti muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Stíhaný je v tkz. super rýchlom konaní.

Do slamy hodil ohorok a fľašu vodky

Z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili včera humenskí policajti 41 ročného muža z Humenného.
Vo štvrtok večer prešiel obvinený Humenčan cez neoplotený areál družstva v Humennom až na lúku k uskladneným balíkom pšeničnej slame. Z dofajčenej cigarety odhodil ohorok do jedného z balíkov slamy, ktorý začal tlieť. Do tlejúcej slamy následne hodil 0,5 l fľašu vodky v dôsledku čoho sa požiar rozhorel a rozšíril. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 1.000,-€.

Objasnená krádež káblov a sekery

Troch Stropkovčanov vo veku 19, 24 a 33 rokov obvinil včera svidnícky vyšetrovateľ z prečinu porušovania domovej slobody.
Trojica obvinených prišla 15.05.2021 v čase po 22.00 hod. k jednému z domov v obci Miňová, okr. Stropkov a cez neuzamknutú bránu vošli na zadný dvor. Na prístavbe domu vylomili dosky na dverách a cez takto vzniknutý otvor otvorili dvere. Odtiaľ potom odcudzili 3 ks predlžovacích káblov na 230 V a aj voľne uloženú sekeru. Celková škoda bola vyčíslená na 67.- €. Všetci traja sú stíhaní na slobode.

Zdroj: KR PZ v Prešove

 

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.