marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Foto: 3B Letný pohár, archív TV7 Foto: 3B Letný pohár, archív TV7

Fanúšikovia Prešovského a Sabinovského okresného futbalu čakajú v 3b Letnom pohári 2020 už len na finále

Mená finalistov, ktorí sa v tradičnom termíne 15. septembra zabojujú o vzácnu trofej už poznáme. Znova to budú Chmiňany, ktoré majú teda možnosť obhájiť minuloročné prvenstvo. Ich súperom bude prekvapenie tohto ročníka FK Záborské.

Výsledky semifinálových zápasov:

Záborské – Brezovička 2:1 (1:0), góly: Ján Semančík, Daniel Kakaščík – Samuel Nemergut.

Futbalisti Záborského pokračujú v spanilej jazde pohárom a nezastavil ich ani neoficiálny jesenný majster (neukončenej) sezóny 2019/2020. Proti favoritovi otvorili v 22. minúte gólový účet, po hodine hry zvýšili na 2:0. Hostia znížili a potom mali ešte sedem minút (plus nastavený čas) na vyrovnanie. Ešte v 40. minúte išiel predčasne pod sprchy domáci brankár Matúš Timko, spoluhráči však zabojovali aj za neho.

Jozefa Renčko, tréner Záborské: "Každá minúta mi pripadala ako nekonečná. Hostia chceli vyrovnať, no naši chlapci náskok ubránili. Vďačíme za to ich bojovnosti a dodržiavaniu taktických pokynov. Vyslovujem všetkým veľké poďakovanie a rovnako aj našim fanúšikom za povzbudzovanie. Urobili zo mňa šťastného trénera."

Chmiňany - Radatice 3:1 (2:1), góly: Miroslav Bendik, Roland Bari, Patrik Adamčo – František Miko.

V Chmiňanoch, na rozdiel od súboja v Záborskom, neubehla ani hodina hry a o všetkom bolo rozhodnuté. A to aj vďaka raketovému nástupu domácich, ktorým súpera poriadne zaskočili. Skórovali už po niekoľkým sekundách a potom aj v 4. minúte. Hostia síce ešte do prestávky znížili, no to bolo z ich strany v koncovke všetko. Nestáva sa často a preto stojí za zmienku, že v slušnom stretnutí hlavný rozhodca nemusel ukázať žiadnu kartu.

Peter Zusko, tréner Chmiňany: "Nepamätám si, žeby sme niekedy hrali bez napomínania. Musím jedným dychom poznamenať, že aj zásluhou rozhodcov. Čo k tomu ešte povedať... Snáď iba tú okrídlenú frázu, že bodaj by bolo takých zápasov čo najviac."

Zdroj: Ján Miroľa

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.