marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Foto: zdroj smARTin Foto: zdroj smARTin

Letný večer s atmosférou ako vo vinici môžete zažiť aj v AUTOkine pod Hradom Šariš

AUTOkino pod Hradom Šariš je späť. Po minuloročnom úspechu organizátori opäť potešia nadšencov kinematografie, ktorí si obľúbili filmové zážitky pod holým nebom. Tento rok sa bude premietať dokonca dvakrát.
Lúka pod Hradom Šariš (Veľký Šariš, okres Prešov) sa vo štvrtok 16. júla 2020 o 21:30 premení na nádhernú vinicu, v ktorej zažijete príbeh renesancie lásky z južnej Moravy. Prázdninový filmový zážitok na veľkom plátne priamo v lone prírody si budete môcť vychutnať vďaka AUTOkinu pod Hradom Šariš priamo zo sedadiel vášho auta. Za nápadom stojí organizačný tím obľúbeného festivalu Filmová noc na hrade (FNNH). Po minuloročnom veľkom úspechu prvého AUTOkina pod hradom organizátori tento raz vybrali film 3Bobule. Ide o pokračovanie úspešnej českej komédie, ktorá sa po 11 rokoch dočkala svojho tretieho pokračovania. Hlavnými postavami sú Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba), ktorí sa stali majiteľmi vinárstva a rodičmi roztopašných dvojčiat. Každodenné starosti dokážu byť občas nesmierne unavujúce, takže v manželstve im to momentálne veľmi neklape.

Foto: AUTOkino pod hradom 2019

Nová letná komédia je zárukou jedinečného filmového zážitku, a preto neváhajte a vezmite so sebou aj svojich priateľov a známych. Všetkých návštevníkov navyše čaká aj zaujímavý bonus. Český celovečerný film sa totiž bude premietať za účasti hercov, ktorí si vo filme zahrali. Tým sa však tohtoročné AUTOkino nekončí. Na lúke pod Hradom Šariš sa totiž bude premietať aj v piatok 17. júla 2020. Organizátori si pripravili horúcu novinku v podobe dokumentárneho filmu o živote a kariére československej hudobnej legendy Mira Žbirku. Film dostal názov podľa jeho prezývky Meky, pod ktorou poznajú speváka azda všetci fanúšikovia.

Vstupenky do autokina si môžete zakúpiť priamo na mieste, vždy pred začiatkom premietania. Cena jednej vstupenky je 5 eur. Zľavnený lístok pre deti, študentov a dôchodcov stojí 4 eurá.

Zdroj: PR

Naposledy zmenené sobota, 11 júl 2020 20:16
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.