apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Počas prvých prázdninových dní prichádza Letná výzva s Rudom, ktorú pripravilo občianske združenie HASAM.

Na deti čaká 16 úloh, ktorými ich bude celé leto sprevádzať opičiak Rudo prostredníctvom svojho denníka. Rudo sa s deťmi (a ich rodičmi) podelí o svoje zážitky pri plnení úloh a tak sa deti hravou formou naučia požiarnu prevenciu, prvú pomoc či sebazáchranu v rôznych situáciách.

Dozviete sa všetko o hydrantoch, ako sa zachovať, keď nás zastihne búrka, aké hasičské múzeá a expozície môžete navštíviť v rámci Slovenska, čo je to KPZ, ako sa zachovať v prípade zadymenej miestnosti, čo je to „Čas zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru” a mnoho iného.

Ako na to? Vytlačte si Letnú výzvu a pripnite na chladničku alebo nalepte na dvere. Po každej úspešne splnenej úlohe si dieťa okienko s úlohou vymaľuje, pričom úlohy môže plniť v ľubovoľnom poradí (mamka alebo ocko istotne pomôžu s jej riešením). Cieľom je zdolať všetky úlohy a prežiť bezpečne krásne leto. Rudo bude postupne zverejňovať svoje zážitky z leta a plniť tak jednotlivé úlohy. Rudov denník môžete sledovať na webovej stránke občianskeho združenia HASAM a na jeho sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.