apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tragická nehoda v Prešove: Vodič a chodkyňa podrobení skúškam, výsledky negatívne, no žena zomrela na následky zranení

Zdravotný stav ženy sa neskôr zhoršil a nasledujúci deň zomrela na následky zranení. Čo spôsobilo túto tragickú udalosť?

V piatok, 03.11.2023, krátko pred 17:00 hodinou, sa udiala tragická dopravná nehoda v Prešove na Ul. A.G. Svobodu na vyznačenom a osvetlenom priechode pre chodcov. K zrážke došlo medzi osobným motorovým vozidlom zn. Citroen C4 a 81-ročnou chodkyňou.

Hneď po nehode boli obaja účastníci, 46-ročný vodič i 81-ročná chodkyňa, podrobení dychovým skúškam, pričom v oboch prípadoch boli výsledky negatívne. Bohužiaľ, neskôr sa zdravotný stav ženy zhoršil a nasledujúci deň zomrela na následky zranení. V súvislosti s touto tragédiou vedie polícia trestné stíhanie za prečin usmrtenie, preverujúc a skúmajúc všetky okolnosti tejto udalosti.

Výzva pre svedkov dopravnej nehody v Prešove, dňa 03.11.2023

Z dôvodu objektívneho vyšetrenia všetkých okolností tejto dopravnej nehody žiadame všetkých prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie o priebehu nehody, prípadne disponujú videozáznamom zachytenia udalosti, alebo sa v čase nehody nachádzali na uvedenom mieste a mohli by poskytnúť dôležité informácie, aby sa prihlásili na známom telefónnom čísle 158 alebo na číslach 0961 80 3510. Svedkovia môžu informácie oznámiť aj osobne na akomkoľvek policajnom oddelení alebo na našej FB stránke Policajného zboru.

Za pomoc vám vopred ďakujeme!

Naposledy zmenené nedeľa, 19 november 2023 19:48
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.