apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prihláste sa do skupinového nákupu

Spoločnosť ochrany spotrebiteľov organizuje skupinový nákup.

Online registrácia je nezáväzná a bezplatná. Skupinové nakupovanie výrobkov a služieb je pravidelnou aktivitou mnohých európskych spotrebiteľských organizácií, pretože združeným spotrebiteľom prináša mnoho výhod a benefitov.

 Uvažujete tepelnom čerpadle? Prihláste sa do skupinového nákupu
Majiteľom rodinných domov, ktorí majú o tepelné čerpadlo vzduch-voda záujem, sa po bezplatnej a nezáväznej registrácii na stránke www.spolocnenakupy.sk zobrazia dve ponuky vybraného dodávateľa a modely, ktoré sú v rámci nášho skupinového nákupu so zľavou 25% k dispozícii.

5 dobrých dôvodov, prečo sa zapojiť do skupinového nákupu
1/ Registrácia je jednoduchá, nezáväzná a bezplatná. Pre potreby registrácie na stránke www.spolocnenakupy.sk je potrebné uviesť len meno, telefónne číslo a mailovú adresu. Registrácia je predbežne otvorená do 30. júna 2023.
2/ Registrovaným spotrebiteľom ponúkame možnosť kúpiť si kvalitné, otestované tepelné čerpadlo vzduch-voda s príslušenstvom a inštaláciou od spoľahlivého dodávateľa za zvýhodnenú cenu.
3/ Nákup podľa pravidiel skupinového nákupu S.O.S. zahŕňa nákup tepelných čerpadiel vzduch-voda, dodanie a inštaláciu systému s garantovanou cenou montáže.
4/ Zmluvy o dielo, ktoré spotrebitelia v rámci skupinového nákupu podpisujú, sme skontrolovali, aby boli vyvážené, v súlade s legislatívou na ochranu spotrebiteľa a neprekvapili skrytými poplatkami či neprijateľnými podmienkami.
5/ Dodávateľ v rámci skupinového nákupu garantuje dodanie a inštaláciu systému do troch mesiacov po podpise zmluvy, teda ešte pred začiatkom ďalšej vykurovacej sezóny, pre 100 ks zariadení. Počet čerpadiel za výhodnú cenu je obmedzený, preto neváhajte a registrujte sa ešte dnes.
Všetkým spotrebiteľom je bezplatne k dispozícii aj naša online kalkulačka a  telefonická infolinka 0800 333 222 (pondelok-piatok 8:00-16.30).

Kto sa môže zúčastniť?
Skupinový nákup tepelných čerpadiel vzduch-voda je určený všetkým spotrebiteľom na Slovensku. Majitelia rodinných domov sa môžu prihlásiť na stránke www.spolocnenakupy.sk. Registrácia nezaväzuje automaticky k nákupu, ale je podmienkou na získanie práva na nákup tepelného čerpadla vzduch-voda za podmienok dosiahnutých v rámci skupinového nákupu.

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.