apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sprievodca na ceste za zdravím -Vincentka

Začiatok roka začínajú mnohí z nás naberaním kondície v posilňovniach, ďalší si vylepšujú imunitu inhaláciami a početná skupina dopláca na sezónne ochorenia dýchacích ciest od nádchy, angíny, cez chrípku, až po covid.

Všetci však majú spoločného pomocníka, ktorý ich spoľahlivo sprevádza na ceste za zdravím a to je svetoznáma minerálna voda Vincentka. Hovorí Jan Šumšal, riaditeľ spoločnosti Vincentka, a. s.: ,,Novoročné predsavzatia a vrcholiaca zima rámcujú obdobie, kedy si ľudia viac uvedomujú hodnotu zdravia a sú ochotní niečo preto urobiť. Tu je priestor pre neoceniteľného pomocníka, ktorým je minerálka Vincentka. Z našich skúseností vieme, že obdobie prelomu starého a začiatku nového roka sú tradične vrcholmi v spotrebe Vincentky i produktov z nej vyrábaných. Kumulujú sa tu liečebné, spotrebiteľské i preventívne nákupy. Športovci si Vincentkou –ako prírodným iónovým nápojom, dopĺňajú minerály  vo fitness centrách. Pravidelní i občasní turisti si s ňou dopĺňajú minerály na cestách a túrach, pri behaní, saunovaní a cyklistike, ale i pri fyzickej práci. Pridanou hodnotou je, že Vincentka je čisto prírodný produkt, bez akýchkoľvek prísad. Ocenia ju aj alergici a pomáha pri celom rade chorôb.“

 Po cvičení je ideálne plechovkové balenie

Výrobca uvádza, že jednorazová dávka na doplnenie iónov vylúčených potom pri ťažkej fyzickej práci a športe môže byť  400 až 600 ml na deň a na doplnenie dennej dávky jódu postačí 25 až 30 ml. Toto zadanie na pitný režim tak napĺňa napríklad plechovkové balenie Vincentky s objemom 250 ml. Analýzy vykonané spoločnosťou Vincentka hovoria, že v jednom litri Vincentky je obsiahnutých 2330 mg sodíka, 16,9 mg horčíka a 125 mg draslíka. Jedna plechovka Vincentky má však iba jednu štvrtinu z tohto množstva, čo pre zdravý organizmus nepredstavuje záťaž.

Zákazníci nájdu Vincentku všade tam, kde najradšej nakupujú - v obchodoch, supermarketoch, čerpacích staniciach, v lekárňach  alebo vo fitkách. Na Slovensku je zatiaľ dostupné balenie v plechovkách iba cez e-shop Vincentky v multipackovom balení 6x250ml, v Česku aj bežne v obchodnej sieti a tam, kde sa predávajú iónové nápoje.

  Na čo všetko sa hodí stáročiami overená kvalita

Umožňuje rozpúšťanie hlienov na slizniciach dýchacích ciest, žalúdku a črevách svojím obsahom a vyváženosťou minerálnych solí a biogénnych prvkov. Je odporúčaná na pitné a inhalačné kúry pri ochoreniach dýchacích ciest, hlasiviek, pri chorobách látkovej výmeny, vredovej choroby žalúdka, dvanástnika a ich pooperačných stavoch, pri chronickom zdurení pečene, diabete mellitus, chronickej pankreatitíde. Pomáha regenerovať aj vnútorné prostredie človeka po veľkých stratách potu (šport, ťažká fyzická práca, horúčkovité ochorenia), upravuje metabolizmus po alkoholových excesoch a ťažkých jedlách. Dúšok Vincentky postačí na uhradenie dennej dávky jódu, môže slúžiť na prevenciu zubného kazu u detí a je vhodná ako prírodný doplnok výživy pre športovcov, deti, tehotné ženy a rekonvalescentov. Odporúča sa tiež proti vzniku suchých zápalov nosovej sliznice a na prevenciu jej recidív. Vhodná je i pre alergikov.

 

Viac informácií nájdete na www.vincentka.cz

 

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.