apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tragická dopravná nehoda v obci Fintice: Zomrel 64-ročný chodec

Včera, dňa 5. decembra 2023, sa v obci Fintice stala nešťastná dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala život 64-ročného miestneho obyvateľa. Nehoda sa udiala po 13. hodine na miestnej komunikácii, konkrétne na Ul. Na Záhumní.

Podľa informácií z policajného zboru vodič nákladného vozidla, ktorý cúval na spomínanej ulici, zrazil chodca. Bohužiaľ, muž utrpel ťažké zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom, a na mieste podľahol.

Policajní dôstojníci rýchlo zasahovali a na mieste nehody vykonali dôkladnú dokumentáciu. Vodič vozidla bol podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny, čo vylučuje alkohol ako príčinu nehody. Polícia momentálne skúma presnú príčinu dopravnej nehody a mieru zavinenia jej účastníkov.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Aktuálne prebieha dôsledné vyšetrovanie s cieľom zistiť všetky okolnosti nehody a určiť prípadné právne dôsledky pre zodpovedných.

Občania sú vyzývaní k opatrnosti na cestách a dodržiavaniu pravidiel bezpečnej jazdy, aby sa minimalizovalo riziko dopravných nehôd a zachovala bezpečnosť našich komunít.

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.