apríl 27, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Výnimočný koncert Pavla Hammela v Kaštieli v Petrovanoch

Výnimočný československý umelc Pavel HAMMEL sa so svojimi sprievodnými muzikantmi Jurajom Burianom a Petrom Preložníkom predstaví na koncerte, ktorý sa uskutoční v zaujímavom prostredí Kaštieľa v Petrovanoch pri Prešove.

Hudobný svet pozná mnoho krátko žiariacich komét, ale aj hviezd, ktoré dlho žiaria na oblohe populárnej hudby. Medzi nimi vyniká osobitosť - Pavol Hammel. Jeho tvorba nešpekuluje, ale autenticky a hlboko sa premieta do každej pesničky. Jeho hudba rezonuje s poslucháčom, pretože nesie kúsok jeho duše. Osobitnú starostlivosť venuje textom, ktoré prinášajú posolstvá. Od jeho prvých albumov až po súčasnosť je zreteľné, akým spôsobom dôležité sú pre Hammela tieto správy. Významná časť jeho tvorby reflektuje dobu, ktorú sme prežili počas posledných polstoročí. Jeho piesne sú zrkadlom nášho vnútra a ich nadčasovosť je pôsobivá. Staršie skladby majú stále hlboký význam aj v súčasnosti. Pre fanúšikov pôvodnej slovenskej hudby je Pavol Hammel skutočným národným pokladom. Jeho hudobná cesta preniká životom a jeho hlas stále nesie silné posolstvo.

Koncert sa uskutoční na open air pódiu v nádhernej záhrade kaštieľa. V prípade nepriaznivého počasia bude koncert preložený do interiéru kaštieľa, do koncertnej sály. Užite si tento výnimočný hudobný zážitok v jedinečnom prostredí a nezabudnite sa nechať unášať Pavlom Hammelom a jeho nesmierne autentickou hudbou.

Dátum: Utorok, 22. augusta 2023

Miesto: Kaštieľ Petrovany, Prešov

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.