marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

eParkio nahradila nová aplikácia Urbi - Parkovanie

ilustračné foto ilustračné foto Autor: Radomír Kreheľ

Užívatelia aplikácie eParkio môžu naďalej žiadať o vrátenie nespotrebovaného kreditu

Mesto Prešov naďalej prijíma žiadosti o vrátenie nespotrebovaného kreditu z pôvodnej aplikácie eParkio, prostredníctvom ktorej vodiči realizovali úhrady za parkovanie v regulovaných zónach. Všetci užívatelia aplikácie eParkio, ktorú bolo možné v Prešove využívať do 11. apríla 2022, môžu požiadať o vrátenie nespotrebovaného kreditu, ktorý zostal na ich konte v aplikácii.

Stačí poslať žiadosť vo forme e-mailu na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., do ktorej je potrebné uviesť:

Váš prihlasovací email do aplikácie eParkio,
posledné štvorčíslie platobnej karty, z ktorej ste si dobíjali kredit,
číslo účtu v tvare IBAN, z ktorého bol kredit uhradený.
Po spracovaní žiadostí prevádzkovateľ aplikácie vyplatí žiadateľom nespotrebovaný kredit do 45 pracovných dní odo dňa zaslania žiadosti.

V zmysle platných obchodných podmienok prevádzkovateľa aplikácie eParkio, s ktorými užívatelia súhlasili pri registrácii, si môže prevádzkovateľ aplikácie účtovať pri refundácii nespotrebovaného kreditu manipulačný poplatok. Vďaka intenzívnemu úsiliu mesta Prešov sa nám však podarilo s prevádzkovateľom aplikácie uzavrieť dohodu, že všetkým žiadateľom o nespotrebovaný kredit, budú manipulačné poplatky v plnej výške odpustené.

 

Pôvodnú mobilnú aplikáciu eParkio určenú na platby za parkovanie v Prešove nahradila od 12.4.2022 úplne nová aplikácia Urbi - Parkovanie. V prípade, že užívatelia aplikácie eParkio nestihli spotrebovať svoj kredit na parkovanie, môžu o jeho vrátenie požiadať mesto Prešov na e-mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Zdroj: mesto Prešov

Naposledy zmenené piatok, 06 máj 2022 14:58

Súvisiace položky (podľa značky)

  • Sadzby miestnych daní a poplatky za odpady Sadzby miestnych daní a poplatky za odpady

    Predkladaný návrh zvýšenia sadzieb dane z nehnuteľností na rok 2023 by priniesol do rozpočtu mesta navýšenie o približne 531 000 € a návrh na zvýšenie poplatkov za odpady navýšenie o približne 3 647 000 €.

  • Začína sa jesenná deratizácia Začína sa jesenná deratizácia

    Mesto Prešov v týchto dňoch začína s realizáciou pravidelnej celoplošnej deratizácie verejných priestranstiev, ktorá potrvá počas celého mesiaca október 2022.

  • Zrekonštruovaná hasičská zbrojnica Zrekonštruovaná hasičská zbrojnica

    Najstarší dobrovoľný hasičský spolok v Uhorsku vznikol v roku 1835 v Arade. Ako druhý bol v roku 1847 založený spolok v Prešove. Jeho existenciu dokladá Zakladacia listina vydaná 7. júla 1847 v Prešove. V tomto období v Uhorsku vznikali dobrovoľné hasičské spolky, ktoré predstavovali ďalšiu formu organizovaného boja proti požiarom a boli predchodcami dnešných dobrovoľných a profesionálnych zborov. 

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.