marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Unikátny dizajn a krajšie priestory

Heart Core pub Heart Core pub Zdroj: Plzeňský Prazdroj Slovensko

Svieži dizajn na mieru Slovákom: Prazdroj prichádza s novým typom krčiem

Svetovo unikátny dizajn a krajšie priestory, tradične vysoká kvalita piva. Slováci sa toto leto môžu tešiť z nového typu podnikov, ktoré na svete nemajú obdobu. Boli navrhnuté tak, aby sa kvalita a prémiový interiér mohli dostať aj do menších miest a obcí v každom kúte krajiny. Dominantou podnikov je jedinečný betónový výčap, na ktorom pracovali špičkoví dizajnéri. K prvým trom už otvoreným podnikom tento rok pribudne ešte ďalších deväť.

Milovníci piva si už toto leto môžu užívať atmosféru v novom, unikátnom type podnikov, ktoré vznikli pre slovenský trh, a to od Plzeňského Prazdroja Slovensko. Po konceptových prevádzkach, v ktorých je okrem dôrazu na interiér samozrejmosťou aj dokonalá starostlivosť o pivo a perfektné čapovanie, prináša projekt tzv. HeartCore pubov tieto benefity aj do prevádzok menších miest a obcí, kde pivo čapujú prioritne zo sudov. „Teraz dokážeme pre hostí vytvoriť jedinečný zážitok aj v menších priestoroch. Dali sme si mimoriadne záležať na flexibilite, a tak nový typ podnikov vieme postaviť na zelenej lúke alebo sme schopní dohodnúť sa s už existujúcou prevádzkou. Aj tu je pre nás kľúčová kvalita piva, ktorú vnímame ako jednu z priorít, zásadné je pre nás aj dodržanie všetkých nastavených procesov ohľadne kvality piva od manipulácie so sudmi, cez skladovanie, pivné cesty až po samotné čapovanie, ktorého súčasťou je samozrejme aj starostlivosť o pivné sklo,“ vysvetľuje Branislav Kubiš, obchodný riaditeľ pre predajný kanál reštaurácií a pohostinstiev, Plzeňský Prazdroj Slovensko.

Unikátny výčapný stôl exkluzívne pre Slovensko
Dominantou unikátnej prevádzky je exkluzívny betónový výčapný pult. Vznikol v spolupráci špičkových dizajnérov. „Pult je doladený dreveným obložením a jeho ústredným motívom sú samostatne stojace zlaté výčapné hlavy, ktoré svetelnou guľou na vrchu signalizujú, z ktorého kohúta sa práve čapuje. Pri jeho navrhovaní sme dbali nielen na to, aby bol vizuálne atraktívny, ale aj aby spĺňal naše prísne požiadavky na dodržiavanie správneho postupu pri čapovaní,“ opisuje vznik unikátneho kusu Branislav Kubiš. Pult váži vyše pol tony a jeho výroba trvá 6 – 8 týždňov. Prazdroj v spolupráci s partnermi vyvinul až tri varianty unikátnych pultov, aby žiadne priestorové rozloženie prevádzky nebolo obmedzením.

Menej vizuálneho smogu pre lepší pivný zážitok
Prazdroj taktiež do nového typu prevádzok prináša úspornejšiu vizuálnu identitu, ktorá sa mu postupne osvedčila v desiatkach podnikov v Česku a postupne aj na Slovensku. V rámci tohto prístupu významne redukuje vizuálny smog a zbavuje priestor nadbytočnej reklamy a svetelných efektov. Sústreďuje sa na prehľadné značenie, lepšiu orientáciu a navigáciu do podnikov. Okrem nemalých úspor energie pri označení prevádzky šetrnými LED páskami alebo modulmi so šetrnejším osvetlením, ktoré môžu dosiahnuť až 50 % ročne, sa tiež výrazne obmedzuje použitie plastov.

Zdroj: ts

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.