marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aj počas týchto horúcich dní nezabúdajme na opatrnosť a bezpečnosť svojich osobných vecí

Polícia v Prešove často šetrí prípady, kedy zlodej využije našu nepozornosť vo svoj prospech. Nikdy netreba zabúdať na bezpečnosť našich osobných, cenných vecí. Dnes Vám prinášame tri takéto prípady.

35 ročný muž z Podhradíka doplatil na svoju nepozornosť. Stalo sa to v utorok (06.07.2021) v skorých ranných hodinách v Prešove, na Ul. Hlavnej. Tento muž zaspal na jednej z lavičiek, pričom mu zlodej z nohavíc ukradol mobilný telefón, v hodnote 420,-Eur. Pri mobile mal poškodený muž aj svoje osobné doklady i finančnú hotovosť! Celková škoda vznikla vo výške 620,-Eur. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh v prípade vedie trestné stíhanie pre prečin krádeže.

08.07.2021 ráno v jednom z obchodných prešovských domov na Ul. Námestie legionárov. Išlo o krádež peňaženky, dokladov i finančnej hotovosti, ktorú mala 59 ročná nakupujúca žena v kabelke, tá bola položená v nákupnom košíku. Túto situáciu využila 32 ročná Košičanka a peňaženku žene z kabelky vzala. Poškodená žena škodu vyčíslila na 60,-Eur. Poverený príslušník podozrivú Košičanku na základe dôkaznej situácie obvinil z trestného činu krádeže. Obvinená tak konala napriek tomu, že za obdobný čin už bola opakovane postihnutá. Obvinená žena skončila v cele policajného zaistenia.

Ukradnutý detský kočiar
Na linku 158 bolo 08.07.2021 ráno 29 ročnou ženou oznámené, že došlo ku krádeži detského kočiaru.
Stať sa tak malo v Prešove, Ul. Obrancov mieru, na vstupnej chodbe jedného z bytov. Ku krádeži došlo v nočných hodinách zo 07.07.2021 na 08.07.2021. Zlodej ukradol kočiar, ktorý bol voľne položený pri vchodových dverách bytu. Okrem kočiaru boli ukradnuté aj dva páry botasiek. Škoda krádežou bola vyčíslená na 490,- Eur. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever vedie trestné stíhanie pre prečin krádeže. Zlodejovi v tomto prípade hrozí až dvojročné väzenie.

Zdroj: KR PZ v Prešove

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.