marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prešov je ďalším mestom s rýchlou a kvalitnou donáškou!

Spustenie služby v Prešove nadväzuje na úspešný štart v Žiline. Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Woltu na Slovensku, neskrýval svoju radosť zo začatia kvalitnej donáškovej služby v ďalšom slovenskom meste: „Do Prešova sme sa veľmi tešili. Bolo už načase, aby sme obľúbenú donáškovú službu Wolt spustili aj v treťom najväčšom slovenskom meste. Veríme, že náš vstup do Prešova ponúkne hodnotu, ako obyvateľom, tak aj podnikateľom zo segmentu gastra či maloobchodu, zároveň i ľuďom, ktorí si chcú flexibilne zarobiť, teda našim partnerským kuriérom. Tešíme sa na naše fungovanie v tomto krásnom meste.“ 

Prešovčania si môžu objednať z obľúbených reťazcov, ale aj mnohých lokálnych reštaurácií. “Službu Wolt sme si vybrali, aby sme aj naďalej zostali bližšie k našim zákazníkom, ktorí radi využívajú donáškovú službu a najmä ako doplnkovú službu pre tých, ktorým okolnosti nedovolia nás navštíviť práve v tej chvíli, keď "dostanú na nás chuť" . Našim cieľom je priniesť kúsok POETIKY v jedle aj do ich domovov rýchlo, spoľahlivo, s garanciou kvality … a hlavne jednoducho,” hovorí Katarína Tomková, majiteľka podniku POETIKA bistro&coffee&wine. Wolt ponúka kvalitu a rýchlosť doručenia, ktoré sú pre službu prioritou. „Ako som mal možnosť sám skúsiť pred pár týždňami, Prešov má viacero skvelých reštaurácií, z ktorých si naši zákazníci môžu objednať donášku a do 30 minút ju budú mať,“ dopĺňa Tomáš Beniak z Woltu. “V donáškovej službe vidíme budúcnosť. Wolt s prehľadom zvláda aj komplikovanú infraštruktúru vo väčších mestách, a to dokonca ekologicky. Férová ponuka nás nenechala chladnými a rozhodli sme sa pre spoluprácu,” popisuje majiteľ reštaurácie Diktator Restaurant, Maroš Debreceni.

Wolt v Prešove aj pre donášku obľúbenej siete reštaurácií rýchleho občerstvenia McDonald’s. „Obľúbenosť našej doručovacej služby McDelivery medzi zákazníkmi naďalej narastá a je vidieť, že stále viac ľudí využíva benefity donášky ku svojim dverám z našej ponuky jedál. V súčasnosti túto službu ponúkame už v siedmich slovenských mestách, a to z 25 McDonald's reštaurácií novej generácie. Veríme, že tento počet miest a prevádzok bude perspektívne narastať, nakoľko v doručovacej službe vidíme silný potenciál. Aj preto naše partnerstvo so spoločnosťou Wolt neustále posilňujeme a spoločne sa snažíme byť čo najbližšie k naším zákazníkom," hovorí Lucia Polačeková, PR supervízorka McDonald's pre Slovensko.

V mimoriadne ťažkej situácii je pre mnohé gastro prevádzky spoľahlivý donáškový servis stále jedinou možnosťou, ako doručiť svojim zákazníkom kvalitné jedlo. “Wolt sme vnímali ako silného partnera, obzvlášť v čase pandémie. Navyše, umožňuje nám dostať naše produkty k zákazníkom, ktorí našu prevádzku bežne nenavštevujú,” hovorí Jozef Kaňuk z NICO CAFFÉ.

Zdroj: ts

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.