marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Odvŕtal a demoloval obrazovku vkladomatu

Bez vodičského oprávnenia, no pod vplyvom alkoholu
Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove začal trestné stíhanie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, nakoľko 45 ročný muž z obce Tuhrina, ako vodič osobného motorového vozidla zn. Fiat, jazdil včera (10.06.2021) popoludní po ceste smerom na obec Lučina, pričom došlo k dopravnej nehode.
Vodič pri prechádzaní zákrutou prešiel do protismeru, zišiel mimo vozovku do trávnatého porastu, kde sa s vozidlom otočil na strechu. Vodič po dopravnej nehode na mieste nezotrval a odišiel domov. Policajnou hliadkou bol vypátraný a bol podrobený dychovej skúške. Výsledok bol pozitívny s hodnotou viac ako 1,6 promile. Následnou lustráciou bolo zistené, že tento ,,vodič“ nie je držiteľom žiadneho vodičského oprávnenia! Bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Po vytriezvení budú s ním vykonané potrebné procesné úkony.

 

V skorých ranných hodinách včerajšieho dňa (10.06.2021) neznámy páchateľ výrazne poškodil vkladomat, ktorý bol umiestnený v Snine na Ul. Strojárskej.
Páchateľ bez použitia násilia, vnikol do priestoru pobočky a na vkladomate najskôr odvŕtal obrazovku, potom ju demontoval a nezabudol ani rozbiť displej. K elektronike dočasne pripojil neznáme zariadenie, ktoré si priniesol so sebou a prostredníctvom ktorého uskutočnil nezistené operácie. Týmto konaním páchateľ vkladomat úplne znefunkčnil. Škoda, ktorá bola spôsobená dotknutej spoločnosti zatiaľ stanovená nebola. Vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom v prípade vedie trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia spáchaného v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci. Páchateľovi za takéto porušenie zákona hrozí trest odňatia slobody na štyri až osem rokov.

43 ročná vodička pod vplyvom alkoholu (2,8 promile), nehoda nenechala na sebe dlho čakať!
Včera (10.06.2021) popoludní došlo k dopravnej nehode na Ul. Kacvinského, v Bardejove.
43 ročná vodička z obce Zborov, viedla osobné vozidlo zn. Mazda, pričom sa dostatočne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke a narazila do zaparkovaného osobného vozidla zn. Hyundai. Majiteľom poškodeného vozidla je 55 ročný muž z obce Kurima. Vodička počas jazdy poškodila aj oplotenie pri budove. Policajná hliadka vodičku na mieste nehody podrobila dychovej skúške, výsledok bol pozitívny. Žena nafúkala viac ako 2,8 promile! Škoda na poškodenom vozidle bola vyčíslená na 300,-Eur a na oplotení 200,-Eur. Vodička bola obmedzená na osobnej slobode a bola umiestnená do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Bardejove na základe dôkaznej situácie tejto Zborovčanke vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Zdroj: KR PZ v Prešove

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.