marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Foto: príspevok na facebooku Foto: príspevok na facebooku screenshot

Na facebooku sa bojuje za pokosenie trávy v Prešove.

Verejná skupina na sociálnej sieti pod názvom Prešov s bezmála 13.000 členmi v utorok 8.6.2021 prijala príspevok od Iniciativa Peticie s dvomi fotkami a popisom: "kosit alebo nekosit travu..." Za 17 hodín od zverejnenia mal príspevok 82 komentárov a 29 zdieľaní.

Medzi komentármi sa našiel aj jeden zamestnanec, ktorý pracuje pre spoločnosť, ktorá ma na starosti kosbu v meste: "Ja osobne pracujem pre túto spoločnosť a kosim celé mesto, nie je to vôbec jednoduché keďže sme len zopár zamestnancov, ODPORÚČAM SI TO VYSKÚŠAŤ OSOBNE A POTOM NIEKTO TU MÔŽE HEJTOVAŤ, ROBÍME VŠETKO CO JE V NAŠICH SILÁCH A PODĽA ZMLUVNÝCH PODMIENOK, pekný večer prajem milí Prešovčania." 

Na jeho post prišli reakcie:

moze byt..je to o prioritach..my pozadujeme najprv ihriska..parkoviska ako posledne..

ľudia nech si pokosia okolo seba a nech požiadajú mesto o refundáciu - Easy. Chceš mat pekne okolo seba - postaraj sa.

a preco po ine roky to slo? To ste styria na cele mesto? Nechapem, nechapem. Ved zacinate stale az v juni. V maji ste nemali zmluvy ci ako???

a kto za to moze, ze ta k****a na magistate zazmluvni par ludi? Kde su peniaze, dotacie...preco sa dakedy dalo a odrazu nie??

mne trava vôbec nevadí, naj keby ste vôbec nekosili Skôr ma zaráža, že keď pokosíte, že všade po vykosení , všade nejaký odpad- papieriky, krabičky a podobne

Tak potom je chýba niekde inde keď je váš ,,len zopár " máte taký pocit že tých zopár stačí na celý Prešov očividne nie a nechce sa mi veriť žeby sa nenašla nejaká firma čo by to za prachy spravila. Lenže tu sa šetrí  o Tom sa tu bavíme a nie o Tom že vy makáte a robíte čo môžete veď to je nám všetkým jasné 

a dane platíme načo?

Foto: screenshot fabebook

 

Naposledy zmenené streda, 09 jún 2021 08:38
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.