marec 29, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Foto: ilustračné Foto: ilustračné Autor: Radomír Kreheľ

Slovenská pošta, a.s., prináša svojim zákazníkov náučnú a marketingovú kampaň s názvom Aj pošta je váš bankomat.

Jej cieľom je zvýšiť informovanosť o užitočnej službe Rýchly výber, ktorá všetkým zákazníkom umožňuje získať hotovosť z platobnej karty, podobne ako z bankomatu, a to na každej priehradke pošty.
Služba vznikla pred dvoma rokmi a využívajú ju hlavne zákazníci na vidieku - na Slovensku je totiž až 900 obcí, v ktorých nie je bankomat žiadnej banky, ale je tam pobočka Slovenskej pošty. Je určená pre držiteľov platobných kariet Mastercard, VISA a Diners Club slovenských aj zahraničných bánk. Parametre produktu sú pre klienta konkurencieschopné v porovnaní s výberom hotovosti z bankomatu inej banky, ako tej, ktorá mu kartu vydala. Poplatok za výber sumy do 100 € je 1,80 € a v tomto pásme sa realizuje až 75 % všetkých Rýchlych výberov. Klient môže požiadať o výber hotovosti v sume od 20,01 do 1000 €, aj na cent presne.

Do súťaže „Aj pošta je váš bankomat“ bude automaticky zaradený každý zákazník, ktorý počas mája a júna 2021 uskutoční na pošte aspoň jednu transakciu v službe Rýchly výber. Desať vyžrebovaných súťažiacich vyhrá trojnásobok najvyššej sumy ich Rýchleho výberu počas trvania súťaže, nie však viac ako 1 000 €.

Služba Rýchly výber je službou vydávania elektronických peňazí Slovenskej pošty v spolupráci s SPPS, a.s., a je spoplatnená podľa aktuálneho cenníka.
Organizátorom súťaže „Aj pošta je váš bankomat“ je SPPS, a.s., Nám. SNP 35, 811 01 Bratislava. Súťažný poriadok je k nahliadnutiu na webstránke SPPS, a.s.

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.