marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

V náročnom pandemickom čase 8 nových pracovných miest

Foto: ilustračné Foto: ilustračné Autor: Radomír Kreheľ

Spoločnosť KARMEN vytvorila osem nových pracovných miest

Obyvatelia obce Červenica pri Sabinove sa dočkali. Spoločnosť KARMEN – veľkoobchod potravín s.r.o. tam vo štvrtok 29. apríla 2021 otvorila svoju novovybudovanú predajňu. Vytvorila pritom osem nových pracovných miest.

Moderný predajný priestor, je postavený podľa najnovších štandardov spoločnosti a je navrhnutý tak, aby uspokojil potreby najnáročnejších zákazníkov. Tí na predajnej ploche 298 m2 nájdu predovšetkým širokú ponuku kvalitného potravinárskeho tovaru, doplnenú aj o sortiment drogérie. Nechýba ani „mäsokútik“, ponuka ovocia i zeleniny a zákazníci sa môžu tiež tešiť na čerstvo dopekané pekárenské výrobky. Predajňa je vybavená modernými, nízkoenergetickými spotrebičmi, čím spoločnosť potvrdzuje svoj zodpovedný prístup k životnému prostrediu.
Otvorením predajne spoločnosť KARMEN vytvorila v tomto náročnom pandemickom čase osem nových pracovných miest. Navyše predpokladá, že v novej predajni vytvorí časom štyri ďalšie pracovné miesta.

Nová predajňa bola postavená za sedem mesiacov a je situovaná pri hlavnom cestnom ťahu medzi Sabinovom a Lipanmi. Motorizovaní zákazníci preto majú pre pohodlné nakupovanie k dispozícii dvanásť parkovacích miest, jedno ďalšie je určené pre zdravotne postihnuté osoby. „Sme úprimne radi, že v tejto zložitej dobe sa nám podarilo dať prácu ôsmim ľuďom v okrese, kde je dlhodobo vysoká miera nezamestnanosti. Pracovať budú v modernom prostredí predajne, ktorá spĺňa náročné štandardy našej spoločnosť. Nimi sa snažíme docieliť, aby nakupovanie bolo pre zákazníkov radosťou a potešením. My im prinášame pestrú ponuku kvalitných produktov, čerstvosť a tiež výhodné ceny podporené rôznymi akciami. Veríme, že sa k nám budú opakovane vracať a nielen, že sa stanú členmi, ale hlavne, že zotrvajú v našej KARMEN rodine,“ vraví Jana Motýľová, výkonná riaditeľka spoločnosti KARMEN – veľkoobchod potravín s.r.o.

Novovybudovaná moderná predajňa v Červenici je už 54 predajným priestorom, ktorý spoločnosť KARMEN – veľkoobchod potravín s.r.o. prevádzkuje na východe Slovenska. V tomto roku plánuje spoločnosť KARMEN otvoriť ešte ďalšie dve predajne, s ktorých výstavbou už začala.

Zdroj: ts

Naposledy zmenené štvrtok, 29 apríl 2021 15:02
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.