marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Foto: screenshot videa Foto: screenshot videa

Park Angelinum za Kostolom Krista Kráľa bol odovzdaný do užívania v roku 2010.

Na sociálnej sieti primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej sa 28.4. zjavilo video očisty parku Angelinum na Sekčove. K tomu primátorka dodáva: "Dlhodobo znehodnotený priestor v parku Angelinum na Sekčove postupne prestal plniť svoju oddychovú funkciu, preto sme sa rozhodli odstrániť graffiti a postupne tento priestor obnoviť. Čo hovoríte na zmenu?"

Poslanec za mestskú časť Sekčov hneď na to reagoval: "Čo na to hovoríte Sekčovčania? EXNAROVA KOMPLEX sa nám rozpadá...o chodníkoch a cestách ani nepíšem... na to peniaze nie sú. Predpokladám, že tento "park" málokto využíva, len "vagabundi". Každopádne vyčistenie kvitujem otázne koľko to stalo. Poprosím Vás o Váš názor. Veľmi pekne ďakujem" napísal Martin Eštočák (nezaradený poslanec).

Video si môžete pozrieť tu: https://www.facebook.com/andreaturcanova.sk/videos/929683481189551

Aj priamo pod videom na profile primátorky pribúdali komenty:

"Mestská polícia má vo vzdialenosti 200 metrov cca základňu a ako obyvateľ Sekčova by som uvítal častejšiu hliadkovú činnosť na týchto miestach a to miesto by dnes určite nevyzeralo tak ako vyzerá! Na začiatku bolo to krásne miesto na posedenie."

"Na umytie a opravu lavičiek už nevyšli peniaze ?"

"tak to som zvedavý, či to vydrží aspoň týždeň?"

"aký pocit majú títo "umelci", keď devastujú všetko, čo im príde pod ruku - nevynímajúc steny historických budov ? žeby momentálna úľava, alebo pocit víťazstva, že ich pri "tvorbe ničoho" nikto nenačape..?"

"Bez kamerového systému ďalšia zbytočná investícia. Raj pre všetky živly, skupiny a druhy omamných látok. X-krát sme upozorňovali mestskú políciu, ktorá je vzdušnou čiarou pár sto metrov, sám policajt nám povedal, že bez oznámenia na 159 nerobia absolútne nič.. Žiaľ hliadkujú po Sekčove o 10:00, keď je pekné počasie, nie po 19:00. Vraky áut pozdĺž hlavnej cesty a pri FRESH supermarkete a tvária sa roky, že ich nevidia.. Veľmi smutná vizitka ich práce.."

Zdroj: facebook

 

Naposledy zmenené štvrtok, 29 apríl 2021 11:09

Súvisiace položky (podľa značky)

  • Sadzby miestnych daní a poplatky za odpady Sadzby miestnych daní a poplatky za odpady

    Predkladaný návrh zvýšenia sadzieb dane z nehnuteľností na rok 2023 by priniesol do rozpočtu mesta navýšenie o približne 531 000 € a návrh na zvýšenie poplatkov za odpady navýšenie o približne 3 647 000 €.

  • Začína sa jesenná deratizácia Začína sa jesenná deratizácia

    Mesto Prešov v týchto dňoch začína s realizáciou pravidelnej celoplošnej deratizácie verejných priestranstiev, ktorá potrvá počas celého mesiaca október 2022.

  • Zrekonštruovaná hasičská zbrojnica Zrekonštruovaná hasičská zbrojnica

    Najstarší dobrovoľný hasičský spolok v Uhorsku vznikol v roku 1835 v Arade. Ako druhý bol v roku 1847 založený spolok v Prešove. Jeho existenciu dokladá Zakladacia listina vydaná 7. júla 1847 v Prešove. V tomto období v Uhorsku vznikali dobrovoľné hasičské spolky, ktoré predstavovali ďalšiu formu organizovaného boja proti požiarom a boli predchodcami dnešných dobrovoľných a profesionálnych zborov. 

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.