marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rozpaľujú iskru v televíznej kampani

Značka Šariš si v novej kampani dáva za cieľ spájať všetkých Slovákov s iskrou v srdci a predstavuje nové logo

Hlavnou myšlienkou novej kampane značky Šariš je odkaz, že hoci sú ľudia rozdielni, spája ich práve iskra v srdciach. Značka v kampani predstavuje aj nové logo, v ktorom kladie väčší dôraz na samotné zobrazenie iskry. Tá má po novom ešte dominantnejšie postavenie a objaví sa aj v novom slogane, s ktorým značka prichádza.

Značka Šariš sa vo svojej novej kampani S iskrou v srdci, ktorá štartuje novým televíznym spotom, sústreďuje na myšlienku spájania medzi Slovákmi a jej cieľom je poukázať na to, čo majú spoločné bez ohľadu na pohlavie alebo vek. „Kampaňou chceme v tomto období ešte viac rozžiariť pomyselnú iskru v srdciach Slovákov a ukázať, že ak v sebe máme radosť, vášeň a chuť sa zabávať, všetky rozdiely medzi nami sa vytrácajú. Iskra v našich srdciach totiž nepozná prekážky – a to ani vekové či spoločenské,“ hovorí Pavol Encinger, senior brand manažér značky Šariš. Televízny spot sa začne vysielať už 19. apríla a značka v ňom vyzdvihuje nielen to, že Slováci sa radi bavia, ale poukazuje aj na ich typickú otvorenosť a pohostinnosť. Atmosféru televízneho spotu dotvára známa pieseň Čardáš dvoch sŕdc od interpreta Karola Duchoňa.
V nadväzujúcej digitálnej kampani sa v postavách stvárňujúcich iskry predstaví aj herečka Jana Kovalčíková a komik a herec Juraj Šoko Tabaček. V sérii humorne ladených videí budú vďaka pivu Šariš rozpaľovať iskru priamo v srdciach postáv známych z televíznej kampane či ľudí v bežných životných situáciách.

S novou kampaňou značka prináša nové logo aj slogan. Rozžiarená iskra sa dostáva vizuálne ešte viac do popredia a spolu s novým sloganom S iskrou v srdci sa tak stáva dôležitým symbolom značky. Tá chce týmito úpravami ešte viac zvýrazniť, že pivo Šariš má ambíciu osloviť všetkých Slovákov bez ohľadu na to, z ktorého kúta Slovenska pochádzajú. S rozžiarenou iskrou značky Šariš v novom logu sa začnú zákazníci stretávať v televíznej a digitálnej kampani už v druhej polovici apríla.

Zdroj: pr

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.