marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aktuálny režim na úseku dokladov a evidencií vozidiel

Na základe aktuálnych rozhodnutí vlády z dôvodu pandemickej situácie v Slovenskej republike oddelenia dokladov a evidencií od utorka 20. apríla 2021 prechádzajú na nový režim s obmedzeniami, vyplývajúcimi z aktuálnej vyhlášky ÚVZ SR upravujúcej vstup osôb do priestorov prevádzok a zamestnávateľov (https://www.minv.sk/swift_data/source/verejna_sprava/vestnik_vlady_sr_rok_2021/vyhlaska_187.pdf)

Pracoviská sú verejnosti prístupné v štandardných úradných hodinách:
• Pondelok, utorok, štvrtok – od 8. do 15. hodiny
• Streda – od 8. do 17. hodiny
• Piatok - od 8. do 14. hodiny

Pracoviská evidencie zbraní a streliva nemajú úradné hodiny v utorok po 12.00 a vo štvrtok.
• Oddelenia Policajného zboru na úseku dokladov, dopravných evidencií a zbraní a streliva vybavia všetky požiadavky s výnimkou vydávania certifikátov pre kvalifikovaný e-podpis, keďže na to existuje bezplatná elektronická služba.
Dodržiavajte pokyny a hygienické nariadenia

Podmienkou vstupu na pracovisko je negatívny test nie starší ako 7 dní, doklad o zaočkovaní či potvrdenie o prekonaní alebo diagnostike ochorenia COVID-19. Podrobnosti a ďalšie výnimky definuje vyhláška.
V interiéroch može byť len obmedzený počet osôb /1 osoba na 15 metrov štvorcových/, preto vstup na pracoviská budú usmerňovať supervízori a poverené osoby. Každý návštevník je povinný rešpektovať ich pokyny a hygienické nariadenia /R-O-R/.


Zdroj: KR PZ v Prešove

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.