marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Foto: ilustračné Foto: ilustračné Autor: Radomír Kreheľ

mBank otvorila nové pobočky

mBank počas apríla otvorila niekoľko nových obchodných miest a klienti ju budú môcť navštíviť v moderných mKioskoch a finančných centrách. Novinky sa týkajú viacerých miest na Slovensku – Bratislavy, Košíc, Banskej Bystrice a Prešova. Banka týmto spôsobom vychádza v ústrety svojim klientom, ktorí pri vybavovaní finančných záležitostí preferujú osobný kontakt a bude tak pre nich ešte dostupnejšia.

V Bratislave môžu klienti mBank navštíviť už aj v obchodnom centre Centrál, kde pribudol nový mKiosk. Ten nahradí pôvodnú pobočku na Krížnej ulici. V Košiciach po novom klienti mBank vyriešia svoje finančné záležitosti aj v novom mKiosku v obchodnom centre Atrium Optima. Finančné centrum na Mlynskej ulici v Košiciach zostáva aj naďalej na rovnakej adrese, v rámci budovy sa však presunulo do väčších a vynovených priestorov.

V Banskej Bystrici a v Prešove pribudli k pôvodným mKioskom aj nové obchodné miesta. V Banskej Bystrici ho klienti nájdu na adrese Lazovná 20 a v Prešove na ulici Masarykova 22. mKiosky tak banka odbremení od náročnejších operácií a klienti vo väčšom komforte vyriešia finančné záležitosti, ktoré zaberú viac času. „Vďaka novým obchodným miestam sa naši klienti jednoduchšie dostanú k poradenstvu a administrácii zložitejších finančných produktov, ako je napríklad mHypotéka. Sme presvedčení, že aj v dnešnej digitálnej dobe klienti ocenia osobný prístup a prídu si vyskúšať náš koncept bankovníctva,“ uviedol Tomáš Reytt, riaditeľ pre digitálne kanály, pobočky a externých partnerov mBank.

Dizajn nových moderných mKioskov v Bratislave (OC Centrál) a v Košiciach (Atrium Optima) je založený na digitálnych technológiách a je prevzatý z Poľska. Koncept mKioskov bol dlhodobo testovaný a je premyslený tak, aby spĺňal všetky požiadavky klientov na rýchly a komfortný servis a ich vizuál sa nesie v jednoduchom, praktickom a trendy štýle s použitím kvalitných materiálov. Na rozlohe viac ako osem metrov štvorcových ponúka pohľad do budúcnosti moderného bankovníctva.

Aktuálne sa počet pobočiek mBank na Slovensku rozšíril z pôvodných jedenásť na pätnásť a klienti ich nájdu v Bratislave, Trenčíne, Nitre, Banskej Bystrici, Žiline, Košiciach, Prešove a Poprade. Presné adresy a otváracie hodiny jednotlivých obchodných miest mBank nájdete na: https://www.mbank.sk/o-nas/kontakt/mapa/obchodna-siet.html

Zdroj: ts

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.