marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Medzi obcou Šarišské Michaľany a Veľkým Šarišom

Výzva pre verejnosť – dopravná nehoda dňa 26.03.2021 medzi obcou Šarišské Michaľany a mestom Veľký Šariš

V piatok (26.03.2021) o pol siedmej hodine podvečer došlo medzi obcou Šarišské Michaľany a mestom Veľký Šariš k dopravnej nehode, kde jeden z účastníkov na mieste nehody nezotrval a ušiel na neznáme miesto.
Z doposiaľ zistených skutočností vieme, že neznámy vodič na motorovom vozidle (pravdepodobne modrej farby) jazdil v smere od obce Šarišské Michaľany na mesto Veľký Šariš, pričom v zákrute prešiel do protismeru a narazil s vozidlom do osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia, ktorého vodičom bol 58 ročný muž. Pri tejto zrážke došlo k odlomeniu spätného zrkadla na vozidle zn. Škoda Octavia, ktoré narazilo do kapoty nákladného vozidla. Vodičom nákladného auta bol 22 ročný muž a smeroval z mesta Veľký Šariš na obec Šarišské Michaľany.
Pri tejto dopravnej nehode vznikla škoda na osobnom vozidle vo výške cca 1.000,-Eur a na nákladnom vozidle vo výške cca 500,-Eur.

Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody, polícia žiada prípadných svedkov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste alebo ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie aby sa prihlásili na tel. č. 158. Svedkovia tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru.

Pokiaľ máte záujem o ďalšie informácie, obráťte sa na nás, prosím, na vyššie uvedených telefónnych číslach.

Zdroj: KR PZ v Prešove

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.