marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vydierali šesťdesiatosemročného

Mladíci vydierali 68 ročného suseda

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ Prešov obvinili zo zločinu vydierania dvoch mladíkov z obce Olejníkov (okr. Sabinov ) vo veku 15 a 21 rokov.
Obvinená dvojica mala od októbra minulého roku 2020 až doposiaľ vydierať 68 ročného muža, tiež z obce Olejníkov. Vo večerných hodinách chodili k domu poškodeného, prevažne priamo pred dvere rodinného domu. Aby ich nebolo vidieť vytáčali zo závitu žiarovky a potom začali klopať a búchať na dvere, až pokiaľ muž neotvoril. Pod hrozbou násilia, vyhrážaním zabitím a poškodením domu ho donútili, aby im dal peniaze. Interval týchto ,,návštev“ sa stupňoval a opakoval. Z obavy o svoj život a majetok a vzhľadom na svoj vek a zdravotný stav im peniaze vydal. Celkovo obvinení muža obrali o približne 700.- €.

Po vzájomnej spolupráci Prešovských kriminalistov a policajtov Obvodného oddelenia PZ v Sabinove boli zadržaní obaja obvinení a následne boli umiestnení do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ im následne vzniesol obvinenie a spracoval podnet na ich vzatie do väzby.

Zdroj: KR PZ v Prešove

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.