marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Stav pandémie komplikuje prevádzku

Foto: ilustračné, zdroj Slovenská pošta Foto: ilustračné, zdroj Slovenská pošta

Zhoršujúci sa stav pandémie komplikuje prevádzku na Slovenskej pošty, a.s.

Slovenská pošta, a s., v ostatných dňoch zaznamenáva nárast počtu zamestnancov, ktorí sú pozitívne testovaní na Covid 19 alebo ktorí musia zostať v izolácii. Táto skutočnosť ovplyvňuje aj prevádzku pôšt a logistiku Slovenskej pošty, čo sa môže prejaviť v obmedzeniach otváracích hodín pre verejnosť ako aj pri lehotách doručovania zásielok. Slovenská pošta prosí občanov – klientov - o pochopenie a trpezlivosť a zároveň ich uisťuje, že využíva všetky alternatívy a robí všetko preto, aby výpadok pracovníkov nahradila a zabezpečila čo najplynulejší priebeh prevádzky.

Personálne obmedzenia zapríčinené pandemickou situáciou sa dotýkajú aj Zákazníckeho centra (infolinka 0850 122 413), čo si vyžiadalo obmedzenie fungovania infolinky. Zákaznícke centrum je v súčasnosti dostupné v pracovných dňoch od 8,00 do 16,00 hod.

Slovenská pošta opäť upozorňuje na nutnosť dodržiavať hygienické opatrenia pri návštevách pošty: klienti musia mať dokonale zakrytý nos aj ústa a pred vstupom do priestorov pošty sú povinní dezinfikovať si ruky. Slovenská pošta žiada o pochopenie nutnosti hygienicko-dezinfekčných prestávok počas dňa. Pošta tiež upozorňuje, že niektoré pravidlá sa môžu regionálne líšiť v závislosti od rozhodnutí ÚVZ alebo RÚVZ (napr. prípustná kapacita klientov v priestoroch pôšt).

Slovenská pošta, a.s., odporúča klientom pred návštevou pošty preveriť si aktuálne platné otváracie hodiny pôšt ako platné hygienické pravidlá na webovej stránke www.posta.sk.

Zdroj: ts

Naposledy zmenené utorok, 05 január 2021 10:49
Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.