marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Výzva pre verejnosť – dopravná nehoda dňa 14.12.2020  v Prešove

Dňa 14.12.2020 krátko po 16-tej hodine došlo v Prešove na križovatke Ul. Vajanského a Ul. Konštantínova k zrážke neznámeho motorového vozidla s osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Octavia, ktorého vodičom bol 35 ročný muž z okresu Humenné.
Doposiaľ neznámy vodič nerešpektoval dopravnú značku Daj prednosť v jazde! a vošiel na hlavnú cestu, pričom s vozidlom narazil do osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia. Po zrážke si neznámy vodič nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a z miesta nehody odišiel ! Z doposiaľ zistených informácií predpokladáme, že išlo o osobné motorové vozidlo zn. RENAULT Thalia, striebornej farby. Vodič po zrážke pokračoval v smere na Vranov nad Topľou a mal poškodenú prednú časť vozidla.



Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody žiadame okoloidúcich vodičov i chodcov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste nehody a mohli by poskytnúť informácie o nej aby sa prihlásili na tel. č. 0961 803516 alebo na tel. č. 158. Občania tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na našej facebokovej stránke Policajného zboru.

Pokiaľ máte záujem o ďalšie informácie, obráťte sa na nás, prosím, na vyššie uvedených telefónnych číslach.

Zdroj: KR PZ v Prešove

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.