marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pripravujú Silvestrovský pobyt

Silvestrovský pobyt v kúpeľoch s koncertom, procedúrami a wellness

Špeciálny Silvestrovský pobyt si môžu dopriať na záver roka klienti v dňoch 28.12. 2020 až 3.1.2021 majú na výber v hoteli Ozón pobyty s procedúrami a wellness na 3 až 6 nocí, zahŕňajúce aj slávnostnú silvestrovskú večeru a silvestrovský koncert Balážovcov. Všetky podmienky sú prekonzultované s hygienikmi.

Klienti, ktorí prídu 28.12 alebo 29.12.2020, sa otestujú najprv v deň príchodu antigénovými testami a potom - ak budú chcieť absolvovať silvestrovský program medzi 30.12. až 1.1.2021, sa budú testovať znova. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková. ,,Základom tohtoročného Silvestra nebude klasický galavečer ako po iné roky, ale slávnostná večera a následne bude koncert Balážovcov. Bude s dodržaním všetkých podmienok vyhlášky týkajúcich sa hromadných podujatí. Všetci prejdú cez vstupnú lekársku prehliadku a budú aj testovaní antigénovými testami. Opatrenia R - O - R ale musia byť zachované permanentne. Napriek obmedzeniam veríme, že si tento pobyt na záver roka nájde svoju cieľovú skupinu. Ceny v dvojposteľovej izbe Standard v Hoteli Ozón pre jednu osobu začínajú pri pobyte na 3 noci od 249 EUR. V cene je už plná penzia formu bufetu, neobmedzený vstup do Wellness Spa, večer slovenských špecialít, silvestrovský punč, slávnostná silvestrovská večera od 19.00 hod, silvestrovský koncert Balážovcov, balíček procedúr podľa počtu nocí, uvítací drink, darček,“ vymenúva T.Šatanková. Dodáva, že wellness je pre max. 43 osôb v jednom čase a sauny pre 8 osôb v jednom čase. Na záver roka budú v Bardejovských Kúpeľoch iba samoplatcovia, klienti zdravotných poisťovní nastupujú na pobyty až po 3.januári 2021.

Pri silvestrovskom pobyte na šesť nocí dostanú hostia tieto procedúry: 2x klasická masáž, 2x minerálny kúpeľ, 2x soľná jaskyňa, 2x rašelinový zábal, 1x prísadový kúpeľ, 1x hydromasáž, welcome drink. Zľava pre deti od 6 do 15 rokov je 20 % a pre deti od 3 do 5,99 rokov je 50 % z cenníkových cien. Deti do 3 rokov bez nároku na lôžko majú pobyt grátis. Detskú postieľku poskytnú na požiadanie bezplatne. Pre deti je k dispozícii detský kútik v hoteli Ozón. Hotely Alexander a Astória budú na záver roka uzavreté.

Ako teraz fungujú kúpele

BARDEJOVSKÉ KÚPELE a.s., v súčasnosti poskytujú svoje služby klientom zdravotných poisťovní i samoplatcom za podmienok dodržiavania opatrení schválených UVZ (Úradom verejného zdravotníctva) SR. Klienti s nástupom od 16.11.2020 absolvujú testovanie priamo v Bardejovských kúpeľoch bezplatne. Z dôvodu eliminácie rizika šírenia koronavírusu prijali kúpele opatrenia, ktoré súvisia predovšetkým s príchodom klientov na kúpeľnú liečbu, ale aj niektoré obmedzenia počas pobytu.

Pri nástupe každý klient absolvuje testovanie priamo v Bardejovských kúpeľoch a to bezplatne. Nasleduje meranie teploty a vypísanie dotazníka. Bez požadovaného testu, nebude prijatý na kúpeľnú liečbu. Návštevy v interiéri sú zakázané. Ak klient prejde vstupným filtrom, pokračuje na recepciu príslušného hotela, kde má zabezpečené ubytovanie a je nasmerovaný k ošetrujúcemu lekárovi na vstupnú lekársku prehliadku. Počas celého pobytu v kúpeľoch v interiéri aj exteriéri musí mať každý ochranné rúško alebo ináč chránené horné dýchacie cesty. Počas pobytu sú klienti usádzaní v jedálni pri dodržaní bezpečných odstupov medzi stolmi a stravníkmi. V prevádzkach, kde je bufetové stravovanie, servíruje jedlo a nápoje hotelový personál na základe výberu a želania hosťa. Wellness Spa je v prevádzke v čase 11.00-21.00 hod, ale len pre ubytovaných klientov.

Jesenné zľavy
V súčasnosti platia jesenné pobyty. do 20.12.2020. Pobyt JESENNÁ VITALITA na 2-5 nocí začína od 48 EUR za osobu a noc a JESENNÝ ŠPECIÁLNY POBYT minimálne na 6 nocí od 45 EUR za osobu a noc. Pobyty zahŕňajú plnú penziu a procedúry podľa počtu nocí.

K dispozícii je celá škála relaxačných i liečebných pobytov, prechádzky nádherným parkom s vysokými stromami a historickými budovami. Sú tu „kúpeľné singletracky“, 5km je do historického mesta BARDEJOV – pamiatky Unesco, podobne je vzdialený hrad Zborov.

Zdroj: ts

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.