marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ostatné školské spoje bezo zmien

Foto: ilustračné, archív TV7 Foto: ilustračné, archív TV7

PSK obmedzuje posilové spoje na internáty a z internátov

Prevádzka piatkových a nedeľňajších posilových autobusových spojov pre žiakov stredných škôl bude prerušená. Zmeny nastanú už tento týždeň. Prešovský samosprávny kraj (PSK) pristupuje k prerušeniu posilových spojov prímestskej autobusovej dopravy, ktoré zabezpečujú návoz žiakov a študentov na a z internátov. K zmene by malo dôjsť už od piatka 23. októbra.

Prerušenie sa vzťahuje na piatkové posilové spoje, ktoré zabezpečujú zvoz žiakov z internátov a nedeľňajšie posilové spoje, ktoré sú určené prioritne pre žiakov dochádzajúcich na internáty. Samospráva tak reaguje na zavedenie dištančnej formy výučby pre žiakov stredných škôl a študentov vysokých škôl. Prerušenie prevádzky uvedených posilových spojov v SAD Prešov, SAD Poprad, SAD Humenné a BUS Karpaty avizuje až do odvolania.

Župa zároveň ubezpečuje cestujúcich, že na ostatných spojoch momentálne nedochádza k žiadnym zmenám. Ďalšie prípadne úpravy cestovného poriadku budú závisieť od aktuálnej epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19 a odporúčaniami nezávislého koordinátora verejnej dopravy IDS Východ.

Zdroj: Lea Heilová, PSK

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.