marec 28, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Foto: ilustračné Finále Tatran Prešov - Považská Bystrica Foto: ilustračné Finále Tatran Prešov - Považská Bystrica

V sobotu 5. septembra Tatran čaká úvodný duel nového ročníka Slovnaft handball extraligy.

V rámci platných obmedzení sa na ňom bude môcť zúčastniť iba 500 osôb a to vrátane aktérov zápasu, usporiadateľov či pracovníkov médií. Tomu zodpovedajú aj technické pokyny pre fanúšikov, keďže do predaja sa dostane iba obmedzený počet vstupeniek. Preto platia tieto ustanovenia:

1. Lístky budú k dispozícii iba na predajnom mieste pri vstupe do haly Tatran handball arény. Nebude sa realizovať žiadny predpredaj. Predaj lístkov odštartuje hodinu a pol pred zápasom (16:30 hod.) a ukončí sa po naplnení maximálneho možného počtu prítomných divákov.

2. Cena lístka ostáva oproti minulej sezóne nezmenená a je 3 eurá. Cena je jednotná pre všetkých, voľný vstup pre vybrané skupiny nebude aplikovaný.

3. Pri vstupe sa návštevníci musia podrobiť meraniu telesnej teploty a použiť dezinfekciu. Povinnosťou je počas celej doby pobytu v hale mať nasadené rúško, alebo mať dýchacie cesty prekryté iným vhodným spôsobom (šál, šatka a pod.). Zároveň žiadame divákov, aby dodržiavali obmedzenia sedenia a rešpektovali usmernenia usporiadateľov.

Hádzanársky klub Tatran Prešov zároveň informuje, že vzhľadom k situácií a platným obmedzeniam zatiaľ nebude predávať ani permanentné vstupenky. Ako vysvetlil generálny manažér klubu Miroslav Benický, dôvodom je neistá situácia vzhľadom k počtu fanúšikov, ale aj organizácie samotných súťaží, ktorých je Tatran účastníkom. „Aktuálne stále nevieme kedy, v akom formáte a či sa vôbec odštartuje SEHA liga. Zároveň aj keď vieme predbežne termíny Európskej hádzanárskej ligy, v tomto momente nemôžeme s istotou povedať, že zápasy sa uskutočnia. Bolo by preto nanajvýš nezodpovedné rozbehnúť predaj permanentiek, ktorý by následne mohol znamenať komplikáciu pri refundácii. V tomto momente sa preto prikláňame k postoju klubov v iných športoch, kde nateraz predaj permanentiek nebudeme spúšťať a pôjdeme v režime lístok na zápas. Aj to bude záležať od povoleného počtu ľudí na jednotlivom zápase,“ uviedol Benický.

Zdroj: Ivan Kriššák

Súvisiace položky (podľa značky)

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.