marec 29, 2024

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

14. MsZ sa uskutoční 21. júla 2020 so začiatkom o 13:00 hodine prostredníctvom videokonferencie.

 

14. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov v zmysle § 13 ods. 4 písm. a) v spojení s § 12 ods. l prvá veta zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva primátorka mesta Prešov Ing. Andrea Turčanová dňa 21. júla 2020 (utorok) so začiatkom o 13:00 hod. prostredníctvom videokonferencie.

PRIAMY PRENOS

 Návrh programu:

1. Návrh na zriadenie Návrhovej komisie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov a voľba jej členov. Predkladá: Turčanová Andrea , Ing. - primátorka mesta (Kancelária primátora mesta)

2. Návrh Všeobecne záväzného nariadenia mesta Prešov č. ... /2020 o zriadení Materskej školy, Matice slovenskej č. 13, 080 01 Prešov a o zrušení Materskej školy, Hviezdoslavova č. 10, 080 01 Prešov a jej súčasti školskej jedálne. Predkladá: Mgr. Igor Hodžia - vedúci odboru školstva, kultúry a cestovného ruchu MsÚ (Odbor školstva, kultúry a cestovného ruchu).

3. Návrh na schválenie majetkového prevodu − odkúpenie Ul. Jarková. Predkladá: Ing. Martina Kolarčíková - vedúca odboru financií a mestského majetku (Odbor financií a mestského majetku).

4. Návrh na zmenu rozpočtu č. 2/Z/2020. Predkladá: Ing. Martina Kolarčíková - vedúca odboru financií a mestského majetku (Odbor financií a mestského majetku).

5. Návrh na schválenie dotácií podľa čl. 1 písm. g) Všeobecne záväzného nariadenia mesta Prešov č. 5/2016 o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu mesta na mestom Prešov podporované oblasti v znení neskorších zmien a doplnkov. Predkladá: Ing. Martina Kolarčíková - vedúca odboru financií a mestského majetku (Odbor financií a mestského majetku).

6. Návrh na schválenie investície do obchodnej spoločnosti Dopravný podnik mesta Prešov, akciová spoločnosť. Predkladá: Ing. Martina Kolarčíková - vedúca odboru financií a mestského majetku (Odbor financií a mestského majetku).

7. Záver.

8. Doplnené materiály. Predkladá: Artimová Magdaléna , Ing. - vedúca odboru riadenia projektov (Odbor riadenia projektov).

8.01 Návrh na zmenu uznesenia Mestského zastupiteľstva mesta Prešov č. 301/2020 zo dňa 22.04.2020. Predkladá: Ing. Magdaléna Artimová - vedúca odboru riadenia projektov (Odbor riadenia projektov).

 

Zdroj: Mesto Prešov

Naposledy zmenené utorok, 21 júl 2020 10:30

Súvisiace položky (podľa značky)

  • Sadzby miestnych daní a poplatky za odpady Sadzby miestnych daní a poplatky za odpady

    Predkladaný návrh zvýšenia sadzieb dane z nehnuteľností na rok 2023 by priniesol do rozpočtu mesta navýšenie o približne 531 000 € a návrh na zvýšenie poplatkov za odpady navýšenie o približne 3 647 000 €.

  • Začína sa jesenná deratizácia Začína sa jesenná deratizácia

    Mesto Prešov v týchto dňoch začína s realizáciou pravidelnej celoplošnej deratizácie verejných priestranstiev, ktorá potrvá počas celého mesiaca október 2022.

  • Zrekonštruovaná hasičská zbrojnica Zrekonštruovaná hasičská zbrojnica

    Najstarší dobrovoľný hasičský spolok v Uhorsku vznikol v roku 1835 v Arade. Ako druhý bol v roku 1847 založený spolok v Prešove. Jeho existenciu dokladá Zakladacia listina vydaná 7. júla 1847 v Prešove. V tomto období v Uhorsku vznikali dobrovoľné hasičské spolky, ktoré predstavovali ďalšiu formu organizovaného boja proti požiarom a boli predchodcami dnešných dobrovoľných a profesionálnych zborov. 

Reklama

Spravodajstvo - video archív

No video found

Youtube Gallery: Video List and Theme not found.